SOFELTECH OY

Elektroniikan suunnittelua ja sopimusvalmistusta vuodesta 1989

Sofeltech Oy on kotkalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1989 nimellä Finsotek Ky. Alusta asti olemme toimineet elektroniikan sopimusvalmistajana, pitkään pääasiakkaanamme oli Produal Oy ja heidän piirilevyjen valmistuksensa. Sofeltech Oy:n toimiala oli alusta asti valaistuksen ohjaukseen käytettävien tuotteiden suunnittelu ja valmistus. Yhtiöiden toiminta sulautettiin Sofeltech Oy:ksi vuonna 2015.

Tällä hetkellä Sofeltech Oy on täyden palvelun elektroniikkatalo, joka työllistää 20 elektroniikan ammattilaista. Toimintamme perustana on edelleen elektroniikan kokoonpano ja testaus. Näiden lisäksi meiltä saa kaikki elektroniikan, fotoniikan ja erikoissovellusten suunnittelu- ja ohjelmistopalvelut.

Valaistuksen ohjaustuotteiden lisäksi omaksi alueeksemme on asiakasprojektien myötä kasvanut vahvasti myös anturiteknologia ja siihen liittyvä langaton tiedonsiirto. Kiinteistöalan lisäksi järjestelmämme on osoittautunut soveltuvan hyvin myös teollisuuden käyttöön varsinkin tilanteissa, joissa kaapelointi ja käyttöjännitteen järjestäminen antureille ja siihen liittyville tietoliikenneyksiköille olisi erityisen hankalaa.

Elektroniikan ladontalinjan lisäksi teemme paljon käsityötä tuotannossamme, ja voimme tarjota vaativiin elektroniikan sovelluksiin kestävää ja laadukasta kotimaista osaamista. Myös protosarjojen kustannustehokas suunnittelu ja valmistus on varminta osaamisaluettamme. Kokenut suunnitteluosastomme ei pelkää haasteita, joten jos sinulla on idea, me teemme siitä tuotteen.

Tuotteillamme on Avainlippu-tunnus.

REFERENSSIT

Olemme osallisina mm. seuraavissa tuotteissa ja projekteissa:

Produal Oy

Alihankinta, piirilevyjen kokoonpano.

InnoTrafik Oy

Olimme mukana toteuttamassa InnoTrafik Oy:n kanssa suojatie välkky-havainnekapselia, johon kehitimme liikesuunnan tunnistavan IR-yksikön.
Välkky-havainnekapseli voitti San Fransiscon kaupungin järjestämän kilpailun, jossa etsittiin parhaita ratkaisuja erityisesti kevyen liikenteen turvallisuuden parantamiseksi.

Lisäksi vastaamme tuotannosta ja olemme mukana tuotekehityksessä.

Lisätietoja: www.havainne.com/valkky

Quanturi Oy

Vastaamme Quanturi Oy:n monitorointijärjestelmien tuotannosta aina pakkaukseen asti.

Muun muassa heinä- ja viljavarastoissa sekä kompostointilaitoksissa käytetyt langattomat anturijärjestelmät valvovat varastoitujen materiaalien laatua ja paloturvallisuutta.

Lisätietoja: www.quanturi.com

Siltasairaala, Helsinki

Liiketunnistimemme ohjaavat Dali-järjestelmän kautta valaistusta.

Lisäksi kehitimme myös tunnistusmatkaa pidentävän lisäosan.

Vaisala Oyj

Vaisala Oyj:n pääkonttori Helsingissä – Valaistuksen ja ilmanvaihdon ohjaus.

Tansec Oy

Vastaamme Hälytyspistevälitin G20W-022:n ja siihen kuuluvien lisälaitteiden/optioiden tuotannosta sekä toimituksista asiakkaille. Hälytyspistevälitin on
viranomaishyväksytty ja sen avulla siirretään etähallintapalveluna mm. automaattisten paloilmoitinkeskusten hälytykset viranomaisille.

Lisätietoja: www.tansec.fi

Thermokon Sensor Technology Finland Oy