TED-12R Liiketunnistin

TED12-liiketunnistin 12V
käyttöjännite 12v ac/dc
 

Voidaan käyttää liiketunnistimena, hämäräkytkimenä tai niiden kaikkien yhdistelmänä.

TED-12R on 12V-versio TED-05:stä ja on suunniteltu erilaisten tilojen valaistuksen ohjaamiseen sekä sisällä että ulkona. Ohjain tunnistaa liikkeen sekä valoisuuden, jolloin sitä voidaan käyttää liikkeentunnistimena, hämäräkytkimenä tai näiden yhdistelmänä. Liikkeentunnistuksen herkkyys riittää havaitsemaan pöydän ääressä istuvan ihmisen, joten ohjain soveltuu hyvin myös toimistotilojen valaistuksen ohjaamiseen. Vakiotunnistusalueen lisäksi on saatavana myös pidennetty tunnistusalue, jolla liiketunnistus toimii jopa 20 metrin etäisyydeltä. Asetuksia voi muuttaa IR-kauko-ohjaimella.

Yhdellä ohjaimella voi ohjata useampaa valaisinta sekä usealla ohjaimella voi ohjata yhtä tai useampaa valaisinta. Ohjain on nopea asentaa mm. ruuvittomien jousiliittimien ansiosta. TED-12R liiketunnistimen tehdasasetukset on valittu niin, ettei niitä tarvitse muuttaa suurimmassa osassa asennustapauksista. Tarvittaessa asetuksia on kuitenkin mahdollista muuttaa lisävarusteena saatavalla langattomalla OPEKA-ohjelmointilaitteella (monipuoliset säätömahdollisuudet).

 

Tekniset tiedot

Asennusmahdollisuudet Uppo- tai pintarasiaan peitelevyllä
ABB:n AP75 kotelo (-U)
Valaisimeen integrointi moduulina (-M)
Koteloinnit IP21, IP64
Ohjattavat kuormat max (resistiivistä)
TED-12R
 Puolijohdeversio, katso TED-24P  
5A 

Käyttöjännite 12V AC/DC
Käyttölämpötila-alue -25 ... +50 °C
Tehonkulutus  n. 0,1 W
Liiketunnistusalue 
Vakio
Pidennetty (H)

360° / 150°
360° / 100°
Hämärätason tunnistusalue    0 ... 100 lux

 

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät käyttöohjeista:

KÄYTTÖOHJEET

 


Liiketunnistus perustuu infrapunasäteilyn (lämpösäteilyn) vaihteluiden havaitsemiseen passiivisella infrapuna-anturilla (PIR). Anturin tunnistusalue monistetaan Fresnel-linssillä. Hämärätaso tunnistetaan tarkalla fototransistorianturilla, jonka valon eri aallonpituuksien tunnistuskyky on lähes sama kuin ihmissilmän.

Tilauskoodit ja ovh-hinnat (alv 0%)

TED-12R     42,90 €  Liiketunnistin 12 V
TED-12R-U 49,15 €  Liiketunnistin 12 V Ulkokäyttöön

TED-12R/-U ohjelma optiot:

1287: Ns. sekunti versio. Päällä oloaika on säädettävissä OPEKA-2M kaukosäätimellä, 3s., 5s., 10s., 20s. tai 30s.

 

Voit lähettää tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittaa numeroon 040 0967 218

 

Ylös